Ας δούμε πρώτα τα αναλυτικά βίντεο της Jeportemonbebe για το ring sling Little wrap without a knot :
Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να φορέσουμε και τα όλα τα υφαντά ring sling που θα βρείτε στο eshop μας!
Με την παρακάτω μέθοδο φοράμε το ring sling με τους κρίκους στη πλάτη μας. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε με οποιοδήποτε ring sling και είναι ιδανικός τρόπος να μην σας ενοχλούν οι κρίκοι στον ώμο!
Τα ring sling της Fidella, από 100 % οργανικό βαμβάκι, είναι ιδανικά για μεγαλύτερα μωράκια, καθώς είναι αρκετά φαρδιά (80 εκατοστά φάρδος ). Φυσικά είναι κατάλληλα και για νεογέννητο μωράκι! Παρομοίως και για τα Yaro ring slings και τα Natibaby ring sling.
Το ring sling της Jeportemonbebe (η αλλιώς little wrap without a knot) είναι το ιδανικό για νεογέννητα, καθώς το υβριδικό του ύφασμα , με ελαφριά ελαστικότητα και πολύ μαλακό, τυλίγει άψογα το μωράκι μας χωρίς να χρειαστεί πολλή ρύθμιση – σφίξιμο στους κρίκους. Απαιτείται ελάχιστο «τράβηγμα» για να το σφίξουμε σωστά, αγκαλιάζει σαν δεύτερο δέρμα το μωρό και έχει και το μαξιλαράκι για να καλύπτουμε τους κρίκους (αν θέλουμε – είναι αφαιρούμενο άλλωστε).
Είναι πιο στενό στο φάρδος από τα υφαντά ring sling , μας καλύπτει άνετα πάντως με ένα νήπιο έως 2 χρονών και 14 κιλά!